MENÜ
 • Életveszélyes híd vezet az iskolához

  Minden iskolai nap előtt az életüket kockáztatják a gyerekek Jáva szigetén! Csodák csodájára, eddig még nem történt baleset, azonban a több száz méter magasan lebegő korhadt deszkákból álló híd olyan állapotban van, hogy bármikor leszakadhat.

  Szinte hihetetlen, hogy ez a híd a valóságban használatos, nem pedig egy kalandfilmben. A függőhíd kötelekből és lécekből van összerakva, és a tiltás ellenére rengeteg kisiskolás és felnőtt veszi igénybe a rajta átvezető utat, ugyanis ez az egyetlen rövidítési lehetőség az iskoláig.

  “Két falut, Surot és Plempungant köti össze ez a hídszerű képződmény, amit egyébként, akkor sem arra szántak, hogy emberek közlekedjenek rajta, amikor építették” – nyilatkozta a Telegraphnak egy turista, aki a saját szemével nézte végig, hogy gyerekek bicikliznek végig a több száz méter magasan levő, életveszélyes deszkákon.

  “Úgy tudom, eredetileg csak áruszállításra akarták használni, de az iskolába járó gyerekek nem törődnek a veszéllyel, és inkább az életüket kockáztatva menetelnek, illetve kerékpároznak rajta. Megkérdeztem a szüleiket: azt mondják, ezen kívül csak egyetlen út vezet az iskolához, de az két kilométeres kerülő lenne, ezért használják a hidat. Még nézni is rossz, ahogy ezeken a korhadt deszkákon kerülgetik egymást és a felnőtteket” – tette hozzá a turista.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon