MENÜ
 • Életveszélyben a holland herceg

  Egy ausztriai klinika intenzív osztályán fekszik Beatrix holland királynő középső fia. A herceg állapota még mindig életveszélyes.

  Friso herceget szombaton egy lavina sodorta el Lech közelében, miközben társaival síelt. A férfit csak húsz perc után tudták kiszabadítani a hó alól. A helyszínen újraélesztették, és mentőhelikopterrel vitték az innsbrucki baleseti intézetbe, ahol az intenzív osztályon ápolják.

  Jelenleg stabil az állapota, ám még mindig veszélyben van az élete. Felesége és édesanyja természetesen mellette vannak. Friso herceg sorsa eddig sem volt valami könnyű: 2004-ben a trónöröklés jogától is megfosztották, miután feleségül vette az akkor rang nélküli Mabel Wisse Smitet.
  A jogfosztásra nem az asszony társadalmi helyzete, hanem egy vitatható korábbi kapcsolata miatt került sor. Wissen Smit az egyetemi évei alatt a holland alvilág egyik ismert vezetőjével élt együtt, akit később egy leszámolás folyamán meggyilkoltak. A holland parlament nem adta áldását Friso és Mabel házasságára, ám a herceg így is ragaszkodott az esküvőhöz, emiatt most akkor sem léphetne a trónra, ha anyja, Beatrix halála után bátyja is elhalálozna.

  Egyébként nem a holland herceg az egyetlen, aki megsínylette a téli időjárás veszélyeit, ahogyan azt mai cikkünkben is olvashattátok.

  Forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon