MENÜ
 • Életfogytiglant kapott a gyerekgyilkos tini

  Alyssa Bustamante csupán tizenöt éves volt, amikor megölt egy kilencéves kislányt. Először ártatlannak vallotta magát, aztán bűnösnek. Nagykorú lett, életfogytiglanra ítélték, ügyét legközelebb harmincöt év múlva tárgyalhatják újra.

  2009. október 21-én az akkor még tizenöt éves Alyssa Bustamante végzett a kilencéves Elizabeth Oltennel. A két missouri lány ismerte egymást, szomszédok voltak. “Meglepetésem van a számodra” – mondta Alyssa a kislánynak, aki mit sem gyanítva követte Bustamantét a közeli erdőbe. A tinilány ott fojtogatni kezdte, átvágta a torkát, leszúrta, végül elásta. Mostanra már megszületett az ítélet az ügyben: az időközben tizennyolcadik évét betöltött Bustamantét életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték.Bustamante felkészült: mint a Fox News írja, a lány már korábban kiment, és két gödröt ásott az erdőben. A kést a hátizsákjába készítette, és pontosan tudta, hogy végül le akarja szúrni a gyereket. Áldozatával egyidős húgát kérte meg arra, hogy Oltent csalja el otthonról.


  A történtek utáni éjszakán a következőket írta a naplójába: “Kurvára megöltem valakit. Megfojtottam és átvágtam a torkát és leszúrtam, már halott. Nem is tudom, hogyan érzek most. Egyszerűen lenyűgöző volt. Amint túljutsz az “úristen, képtelen vagyok rá” érzésen, elég élvezetes. Kicsit ideges vagyok és remegek. Na jó, mennem kell templomba. Lol.”

  A gyilkos lány egyébként – kicsit sem meglepő módon – drogfüggő tizenévesek lánya. Védője, Kurt Valentine szerette volna elérni, hogy ne nyilvánítsák nagykorúnak, ehelyett huszonegy éves koráig nevelőintézetben maradhasson – érvelése szerint így még lett volna mód a rehabilitálására. Így azonban attól lehet tartani, hogy vagy öngyilkos lesz, vagy rabtársai ölik meg. Bustamantét a bíróság azonban életfogytiglani börtönre ítélte, leghamarabb harmincöt év múlva helyezhetik feltételes szabadlábra.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon