MENÜ
 • Életfogytiglanra ítélték az anyagyilkost

  A tökéletes bűntényt akarta végrehajtani.

  Daniel Bartlam, a tizenhat éves, megszállott tévésorozat-függő kalapáccsal végezte ki édesanyját. A fiú egy népszerű brit sorozat, a Coronation Street főhősének, John Stape-nek a megszállottja.

  A fiú a „tökéletes bűntényt” szerette volna véghezvinni, ezért különös kegyetlenséggel gyilkolta meg saját édesanyját, majd a holttestet és a bizonyítékokat fel akarta gyújtani.  Az eset legmegdöbbentőbb része, hogy a nyomozás során kiderült, a fiú hosszú ideje készült a bűntettre, rengeteg weblapot tanulmányozott arra vonatkozólag, hogy hogyan hajtsa végre következmények nélkül tettét. A nyomozás során kiderült, az egyetlen indítéka az volt, hogy a szappanopera-hősökhöz hasonlóan olyan gyilkosságot hajtson végre, melyet soha nem tudnak rábizonyítani.

  A kihallgatások során kezdetben egy ismeretlen maszkos férfit nevezett meg anyja gyilkosaként, de rövid idő alatt megtört és feladta magát. A tárgyalások a napokban értek véget, Danielt életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték. Legkorábban tizenhat év múlva szabadulhat. Az ügyészség fellebbezett az ítélet ellen, szerintük egy ilyen különösen kegyetlen bűn után nem szabadulhat mindössze tizenhat év után a gyilkos.

  Bartlam a fiatalkorúak börtönében kezdi meg büntetését.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon