MENÜ
 • Életét kockáztatja a folyamatos fenék növeléssel

  A fiatal lány hátsó fertája három év alatt hatszor akkora lett az illegális injekcióktól.

  A 23 éves Karmello az elmúlt néhány évben csaknem 2 liternyi (!) folyadékot injekcióztatott a fenekébe. A lány illegális úton végezteti a beavatkozásokat, így még csak sejtése sincs róla, hogy valójában mit juttatnak a szervezetébe, írja a The Sun. Az 54 injekció következtében a feneke hat méretszámmal lett nagyobb, eközben pedig többi testrésze változatlan maradt. Ennek ellenére a vakmerő lány tükörbe nézve nem torznak látja magát, sőt, még mindig túl kicsinek találja hátsóját, ezért további 36 injekció beadatására készül.

  A fiatal nő, aki egyébként már édesanyja, még egyetlen egyszer sem fordult hivatásos plasztikai sebészhez, inkább egy engedély nélkül praktizáló nőhöz jár, aki különböző szállodai szobákban fogadja. Egy amerikai televíziós műsorban Karmellót szembesítették egy már korábban elhíresült fenékinjekció-függő nővel, aki azóta könvyet is írt a beavatkozás veszélyeiről, illetve elvitték egy sebészhez is.

  Az orvos röntgenfelvételeket készített Karmello fenekéről, és közölte vele, hogy teljesen eltorzított hátsójában annyira eldeformálódtak a kötőszövetek, és olyan szivacsossá váltak, hogy a következő méretnövelő beavatkozás akár az életébe is kerülhet.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon