MENÜ
 • Elárverezik Elvis gatyáját

  Megvásárolható majd az a Biblia is, amelyet első, 1957-es gracelandi karácsonyától fogva őrzött, illetve több, Priscilla által felvett, házi készítésű videó

  A rock kultikus alakjának emlékeit lassan széthordja a nagyvilág. A következő hónapban például egy alsónadrágja kerül majd kalapács alá. Nem is akármelyik gatyájáról van szó! Állítólag ezt viselte híres hófehér öltönye alatt is 1977-ben, tehát halálának évében.

  Az értékes fehérneműt az énekes édesapjának, Vernon Presley-nek a telkén találták meg. Becsüsök szerint a tétel várhatóan körülbelül 15 ezer dollárért fog elkelni. Az aukció egybe fog esni halálának harmincötödik évfordulójával.

  Az árverésen egyébként nem a már kicsit megfoltosodott alsónadrág lesz az egyetlen relikvia, amelyet begyűjthetnek a fanatikusabb és persze vastagabb pénztárcával rendelkező rajongók.

  Megvásárolható majd az a Biblia is, amelyet első, 1957-es gracelandi karácsonyától fogva őrzött, illetve több, Priscilla által felvett, házi készítésű videó, például arról a napról, amikor kislányok először érkezett meg Gracelandbe.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon