MENÜ
 • Elárverezik Diana nyakkendőjét

  Diana hercegnő 1997-es halála óta nagy biznisz a kultikussá vált emléktárgyainak eladása. Az elmúlt években az egyik legelragadóbb ruháját átszámítva 86,9 millió forintért árverezték el, de egy hercegnői aláírással ellátott üdvözlőlapért is hajlandóak voltak 868 ezer forintot kicsengetni a rajongók.

  Ezúttal az az elefántos Escada selyem nyakkendő kerül kalapács alá jövő héten, melyben először látogatta meg újszülött unokaöccsét 1994-ben. A nagyvonalúságáról ismert Diana az 1,042 millió forintról induló nyakkendőt később aranydobozba csomagolva elküldte egyik barátja lányának egy kézzel írt üzenettel, mellyel sok sikert kíván neki közelgő állásinterjújához.

  Ez egy csodálatos lehetőség, hogy saját, eredeti darabra tegyünk szert, olyanra, amit ténylegesen viselt Diana hercegnő” – mondja az árverező James Grinter, aki hozzátette, hogy a nyakkendő az eredeti csomagolással, szalaggal kerül árverezésre, illetve a sál mellé még egy képet is csatolnak, melyen Diana látható a német tervező arany elefántokkal díszített mandzsettájával és nyakkendőjével.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon