MENÜ
 • Elárverezik az elhunyt énekesnő házát

  A családnak állítólag akkor lett elege, amikor szembesültek vele, hogy rengeteg az érdeklődő, de gyakorlatilag egy komoly szándékú vevő sincsen közöttük.

  A 2011 július huszonharmadikán londoni lakásában holtan talált énekesnő házát szüleinek nem sikerült az általuk meghatározott összegért eladni. Amy Winehouse édesapja így hát arra a döntésre jutott, hogy nem várnak tovább, hanem inkább elárverezik. Az eredetileg több, mint három millió dollárért hirdetett camden téri lakást így most a McHugh & Co aukciós háznak kell értékesítenie.

  Persze ők sem adnák fillérekért a lakást, a kikiáltási ár két millió dollár felett jár. A családnak állítólag akkor lett elege, amikor szembesültek vele, hogy rengeteg az érdeklődő, de gyakorlatilag egy komoly szándékú vevő sincsen közöttük. Az elárverezés  egyszer és mindenkorra elhajtja ezeket az embereket.

  Már csak azért sem attól tartani, hogy a terem megtelik majd pénztelen érdeklődőkkel, mert csak olyanok lesznek beengedve az aukcióra, akik anyagilag olyan pozícióban vannak, hogy megengedhessenek maguknak egy jóval két millió dollár felett járó vételt.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon