MENÜ
 • Eladták Feró motorját a háta mögött

  Összefogott a család, és Feró tudta nélkül eladták a motorját. Mindenkinek nagy kő esett le a szívéről.

  Nagy Feró veszélyes szenvedélyét az X-Faktor producere, Herman Péter sem nézte jó szemmel. Talán még emlékszünk rá, mikor egy évvel ezelőtt háromszoros csonttöréssel szállították kórházba a mentort, mert a motorral megcsúszott egy csatornafedélen.

  “Szerencsém volt, hogy az X-Faktor első felvételéig fel tudtam épülni, de a producer, Herman Péter megkért, mellőzzem a vasparipát. Nehéz szívvel tette, mert ő maga is szenvedélyes motoros. Akkor ezt még komolyan is vettem, mert még sajgott a lábam – emlékezett vissza Feró. – Aztán jött a tavasz, most pedig szó szerint dübörög a nyár. Mindenhol motorosokat látok. Nemrég álmomban is motoroztam, és majdnem el is gyengültem, de a családom összefogott ellenem. A feleségem és Botond fiam eladták a motoromat, és ezt azzal indokolták, hogy féltették a család megélhetését. Rendesek voltak, mert a pénzt ideadták, de szóhoz sem jutottam! Főleg, amikor Botond azzal humorizált, hogy ott van a kamrában a kismotor, ha kedvem lenne kimenni a főútig… és, hogy esni azzal is lehet. Jó vicc, mondhatom!”

  A Beatrice frontembere szomorkodott, amiért motor nélkül maradt, de megértette a családja aggodalmát. És hogy mit fog venni az eladott járgány bevételéből?

  “Nagyon megtetszett egy 650 köbcentis chopper a fóti motorbolt kirakatában, ahol természetesen csak véletlenül álltam meg. Azon morfondíroztam, megveszem, és otthon azt hazudom, hogy szponzortól kaptam, de mire visszamentem, már valaki megvásárolta. Ezt az álmot még nem adtam fel, amit a motoros haverjaim is elfogadnak. De én is megértettem, amikor azt mondták: „Feró, nem szívesen vennénk jegyet az emlékkoncertedre.”

  Forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon