MENÜ
 • Eladta lelkét a One Direction

  Hatalmas üzlet ez nekik anyagi értelemben, arról nem is beszélve, hogy micsoda hírnévre tesznek majd szert általa. Amerikában már sztárok, de ezzel mindenhova eljuthatnak.

  Nyilvánosságra került, hogy a One Direction aláírt egy reklámszerződést a világ egyik legnagyobb üdítőmárkájával, a Pepsivel. A brit fiúbanda múlt hét végén dolgozott együtt a céggel New Orleansben és onnan szivárogtatta ki a híreket egy belsős munkatárs.

  “Hatalmas üzlet ez nekik anyagi értelemben, arról nem is beszélve, hogy micsoda hírnévre tesznek majd szert általa. Amerikában már sztárok, de ezzel mindenhova eljuthatnak. Már most nagyon gazdag fiúk, de a reklámokat még nem használták ki, különösen nem az olyan nagyágyúkat, mint a Pepsi.” – fűzte hozzá a meg nem nevezett forrás.

  A srácokat állítólag megkérték, hogy tartsák titokban azt, hogy pontosan mi is készül, de nem olyan időket élünk, amikor akármit is el lehetne titkolni. Eközben persze a zenei életük sem áll le, második albumok, a Take Me Home november tizenkettedikén fog megjelenni Nagy-Britanniában, rá egy nappal pedig az Egyesült Államokban.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon