MENÜ
 • Eladási rekordot dönt az iPhone 5?

  Az előrendelésre szánt készletet nem kevesebb, mint egy óra alatt kifosztották a fanatikusok! Ez azt jelenti, hogy az iPhone legújabb változata hússzor gyorsabban fogy, mint elődei.

  Az Egyesült Államokban ottani idő szerint szeptember 14. éjféltől lehetett előrendeléseket leadni az iPhone 5 okostelefonra, de a türelmetlenül várakozók küzdelme hamar lecsengett. Az első szállítmányt ugyanis körülbelül 60 perc alatt elkapkodták. Ez rendkívüli érdeklődést jelez, hiszen a tavaly októberben bemutatott iPhone 4S-nek 22 óra, a kétéves iPhone 4-nek 20 óra kellett az induló raktárkészlet kifosztásáig.

  Mindenkinek, aki most azonnal szeretné magáénak tudni a készüléket, minimum két hetet várakoznia kell, mire kiküldik imádott telefonját. A legújabb iPhone iránti érdeklődést jelzi az is, hogy problémák voltak az Apple és a mobilszolgáltatók weboldalain, sokan találkoztak hibaüzenetekkel a szerverek leterheltsége miatt.

  A felhajtás már csak azért is meglepő, mert az iPhone 5 nem olyan forradalmi előrelépés, mint amire sokan számítottak. Oké, hogy valamelyest gyorsabb lett, nagyobb felbontású a kamerája és a kijelzője is, de sok olyan modern megoldás hiányzik belőle, amit a rivális gyártók már beépítettek a csúcskategóriás készülékeikbe. Ilyen például az NFC, ami adatkapcsolatot létesít az egymás közelében lévő készülékek közt. Így nem is csoda, hogy az egekbe szökken az Apple részvényárfolyama, hiszen különösebb újdonságok nélkül is képes milliószámra eladni egy készüléket…

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon