MENÜ
 • Éjszakázz az Alcatrazban!

  Egy éjszakára bárki börtönlakó lehet.

  Talán a kikapcsolódni vágyók számára nem a legkényelmesebb pihenési lehetőség egy börtönben tölteni a vakációt, de ki ne gondolt volna már arra, vajon milyen lehetett az élet egy híres börtön falai között?

  A kíváncsiak most, március 13. és 17. között akár ki is próbálhatják, milyen eltölteni egy éjszakát a rácsok mögött. A londoni King’s Cross pályaudvarnál ugyanis felállítottak néhány, a híres Alcatraz börtön celláihoz megszólalásig hasonlító szobát és a látogatók díjmentesen tölthetnek el itt egy-egy éjszakát.

  A zárkák nagyon szűkösek, ráadásul csupán egy egyszerű ágyat, kopott matracot, két kis polcot és amolyan börtönökben szokásos mosdótálat és wc-t tartalmaznak. Az ideiglenes lakónak követnie kell a hivatalos eljárás menetét, azaz fotó készül róla a bejáratnál, (melyet természetesen távozáskor meg is vásárolhat) ezen kívül egyenruhát kap, elveszik a mobiltelefonját és egyéb értékeit is. Még a vacsora is fémedényekben érkezik. Az őröket „Uramnak” kell szólítani, és 23.45 perckor szigorúan lámpaoltás van.

  A különleges lehetőség egyébként egyben egy marketingfogás is, hiszen egy új, meglepő módon Alcatraz címen kezdődő sorozattal összefüggésben jött létre. Ezzel a sorozat készítői szeretnék megmutatni az érdeklődőknek, milyen körülmények között tartották fogva annak idején például a híres Al Capone-t.

  „Azon kívül, ha valaki valódi börtönben van, ez áll a legközelebb ahhoz az élményhez, hogy milyen bezárva lenni. Tulajdonképpen itt a feltételek valószínűleg rosszabbak, mint a valójában börtönként funkcionáló létesítményekben.” – nevetett a hotel megálmodója Michael Laing

  Azok számára pedig, akik az éjszaka közepén esetleg úgy döntetének, hogy szeretnének szabadlábon távozni, természetesen rendelkezésére áll egy előre megbeszélt kód, melyet beütve az ajtón lévő monitorra, a cella kinyílik és az ideiglenes elítélt szabadon távozhat.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon