MENÜ
 • Eisenhower és az UFO-k

  Timothy Good volt Pentangon- és amerikai kongresszusi tanácsadó a BBC2 Optioned című műsorában azt állította, Amerika 34. elnöke Dwight D. Eisenhower többször is találkozott földönkívüliekkel.

  Köztudott, hogy Eisenhower maga is nagy UFO hívő hírében állt és, hogy Churchillel együtt döntötte el, hogy elhallgatják a katonák és a közvélemény elől az UFO gyanús észleléseket. Ezért is kerülhetett most a tűzhöz ennyire közel álló ember nyilatkozata a középpontba. Timothy elmondta, az elnök többször is találkozott és kommunikált is a földönkívüliekkel.

  A lényeket a szokásos módon írta le, szürke, nagy szemű teremtményekként, akik telepatikusan kommunikáltak az emberekkel. Azt nem tudta elmondani, hogy miről is lehetett szó ezeken a találkozókon, de szerinte nem csak az amerikai elnököt keresték fel a marslakók. Állításait persze semmi konkrét bizonyítékkal nem tudta alátámasztani. A kérdés már csak az, hogy elég szavahihető embernek tartjuk-e azt, aki szinte megszállottan UFO hívő és több könyve is megjelent már ebben a témában. Sokan azt gondolják, talán ez a beszéd is csak egy jól időzített reklám lehet következő könyvéhez.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon