MENÜ
 • Éheztette, kínozta saját fiát

  A szadista apa leszíjazva ketrecben vagy a szekrénybe zárva tartotta fogságban fiát.

  A fiú enni se nagyon kapott, a velük együtt élő anya pedig nem tett semmit a gyerek védelmében. A 12 éves fiú úgy festett, mint egy koncentrációs tábor túlélője, amikor a floridai rendőrség emberei rátaláltak. A gyerek a bezárt fürdőszoba padlóján feküdt kiszáradva, mindössze 18 kilósan. Azonnal a helyi kórház intenzív osztályára szállították. A rendőrségi jelentés szerint, a fiú az elmúlt egy évet a fürdőbe zárva, az ágyhoz szíjazva, ketrecbe vagy a szekrénybe zárva töltötte.

  Michael Marshallnak és Sharon Glassnak van még két gyereke, egy 10 éves kislány és 5 éves fiú. A vizsgálatok szerint szerencsére őket fizikailag nem bántalmazták, azonban lelkileg őket is rendesen terrorizálták a szadista szülők. Nem meglepő módon kiderült, hogy Marshallt egyszer már letartóztatták családon belüli erőszak miatt 1995-ben. Volt felesége annyit mondott az esettel kapcsolatban: „Hányingerem van tőle, és boldog vagyok, hogy az én fiammal nem történt ilyen. Ha együtt maradunk, talán vele történik mindez.”

  A szomszédok állítólag nem sejtettek semmit, csak annyit láttak, hogy vékony testalkatú a gyerek. Ennek ellenére a rendőrség lakossági bejelentés alapján mentette ki a gyerekeket. A szülők ellen eljárás indult.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon