MENÜ
 • Éheztette és magukra hagyta gyerekeit a kegyetlen anya

  Borzalmas látvány fogadta a rendőrséget, amikor rátaláltak a szerencsétlen gyerekekre Hull városában. Egy leginkább szemétdombhoz hasonlító lakásban hagyta őket anyjuk, döglött állatok és rothadó kajamaradványok között. A nő tettéért két év börtönre és pénzbírságra számíthat.

  A 33 éves nő meglehetősen felelőtlen anyának számít, ugyanis elment bulizni és magára hagyta szemétdombnak is beillő házában két gyerekét – adta hírül a Daily Mail.

  A rendőrség és a gyermekvédelmisek elmondása szerint olyan horrorisztikus állapot fogadta őket, amikor a házba léptek, amilyet eddig még sosem láttak. “Szinte térdig gázoltunk a rothadó, penészes ételmaradékokban és a szemétben. A kutya éhen döglött, ahogyan a papagájok is. Döbbenetes látvány volt” – nyilatkozta egyikük, aki azt is elárulta, hogy a gyerekek elmondása szerint az anyjuk nem költött rájuk egy fillért sem, inkább vodkára és öltözködésre herdálta el a pénzét. Sőt arra sem vette a fáradságot, hogy főzzön.

  A nőt két év börtönre és pénzbüntetésre ítélte a bíróság, Simon Jack bíró pedig azt mondta: sosem találkozott még ilyen felháborító esettel. Azt, hogy mi lesz a gyermekek felügyeleti jogával még nem döntötték el.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon