MENÜ
 • Éheztette és bezárta saját gyermekét

  Az őrült kansasi anya 14 kilósra fogyasztotta tíz éves lányát, akit a mellékhelyiségbe zárva tartott, saját ürülékével körülvéve.

  A kegyetlen anyáról egy névtelen telefonáló tett feljelentést a rendőrségen. Amikor kiszabadították, a lányon egy pár éves gyereknek készült póló volt, és mindössze 14 kilót nyomott. Ez egy normálisan fejlett 10 éves súlyának alig egyharmada – írja a Daily Mail.

  A neve elhallgatását kérő lány azt mesélte a rendőröknek, hogy az anyja, Jacole Prince rengetegszer bezárta a WC-be, nem adott neki enni minden nap, és hogy brutálisan megverte, ha nem volt elégedett a viselkedésével. A kiszabadításának napján a rendőrök először a szomszédok körében érdeklődtek. Mint kiderült, mindenki úgy tudta, hogy a nőnek két lánya van. Ők tisztának és jól tápláltnak tűntek. Ami a legmegdöbbentőbb az egészben, hogy még a nő barátja sem tudott a harmadik gyerekről – neki Prince azt hazudta, a kislány az édesapjánál lakik

  Miután a nő elment otthonról, a hatóság házkutatást tartott; ekkor fedezték fel a harmadik kislányt, aki a hálószobából nyíló mellékhelyiségbe volt zárva. Azt mondta a rendőröknek, az anyja reggelizni vitte a testvéreit, de neki otthon kellett maradnia, mert állítólag leeszi magát, és nem tudja visszatartani a vizeletét.

  A brutális anyát letartóztatták, másik két gyermekét védőőrizetbe helyezték.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon