MENÜ
 • Éhezteti magát az alkoholista tini

  Nakhara Jacques mondhatni aláírta halálos ítéletét, ugyanis nem csupán koplal, de közpen masszívan piál is. A 18 éves -de akár 40-nek is kinéző- lányt a népszerű brit tévéshow szakértője figyelmeztette.

  Az egyébként csinos tinédzser, aki betegségének köszönhetően alig 42 kilót nyom, egy szörnyű zavarnak köszönheti csontos alkatát. Drunkorexiában szenved; ez azt jelenti, hogy azért von meg magától mindenféle fontos tápanyagot, hogy aztán esténként a magas kalóriatartalmú alkoholos italoktól se hízzon.

  Egy átlagos napi ételadag számára körülbelül így néz ki: pár falat dinnye, eper, két kicsi kréker nagyon vékony réteg vajjal megkenve, valamint, hogy ne aléljon el, két csésze méregerős tea pár csepp tejjel. Természetesen vele is előfordul, hogy úgy érzi, még emellett az étrend mellett is kezd elhízni, így sokszor csak a néhány harapásnyi dinnyét vesz magához, mielőtt éhgyomorra inni megy.

  Nakhara jelenleg egyedül él, ám dolgozni nem tud, különböző támogatásokból tartja fent magát. Bár elismerte, hogy segítségre van szüksége, jár is orvoshoz és terápiás csoportba, azt mondja, a hozzá hasonló betegek számára sajnos egyelőre nincs megfelelő, speciális gyógymód vagy szakember. Nővére, Danielle szintén súlyproblémákkal küzd, de ő nem ehhez a diétás módszerhez fordult és nagyon aggódik kishúgáért.

  Van is miért, ugyanis ez a kalóriaszámolgatáson alapuló halálos taktika gyakorlatilag gyilkolja a szerveket. A test azt a parányi mennyiségű tápanyagot és energiát is arra használja fel, hogy minél előbb megtisztítsa magát a bevitt mérgektől, így a többi funkcióra gyakorlatilag nem marad elég ereje.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon