MENÜ
 • Együtt nyaralt VV Kinga és VV Attila

  Álomnyaraláson járt az RTL Klub valóságshowjának két szereplője, de kapcsolatukat titkok övezik.

  Knap Attila, a ValóVilág ötödik szériájának nyertese emlékezetes két hetet tölthetett Balin. Pontosan egy évvel azután élt a kétszemélyes álomnyaralás lehetőségével, miután a valóságshowban diadalmaskodott. Mivel a villában és a civil életben is VV Kingával és VV Péterrel ápolt szorosabb kapcsolatot, sejteni lehetett, hogy közülük választ útitársat magának. Végül a szőkeség mellett döntött.

  “Két valóvilágos barátom közül választhattam útitársat. Inkább Kinga mellett döntöttem – mesélte Attila. – Fantasztikus nyaralás volt, olyan helyekre látogattunk el, ahova nem nagyon járnak turisták. Minket az igazi Bali érdekelt, nem az ötcsillagos luxusszállodák és a zsúfolt diszkók. Ettünk kígyóchipszet és a sziget jellegzetes gyümölcsét, a duránt. Olyan undorító a szaga, mint a rothadó csirkéé, de az íze jó.”

  Habár együtt nyaraltak, nem lehet tudni, hogy milyen jellegű a kapcsolat kettejük között, erről nem szívesen beszélnek. Egy biztos: közös hálószobán osztoztak.

  “Természetesen luxusbungalóban laktunk, ezt a kérdést azonban udvariasan kikerülném, úriember ilyenekről nem beszél” – mondta a győztes titokzatosan.

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon