MENÜ
 • Egymillió fekvőtámaszt csinál, hogy segítsen

  Enrique Trevino azoknak az Irakból és Afganisztánból hazatérő amerikai katonáknak szeretne segíteni, akik poszt-traumás stressztől szenvednek. Ennek érdekében eldöntötte, egymillió fekvőtámaszt csinál meg. Most tart a felénél.

  Az egykori katona, Enrique Trevino úgy döntött, segít. Méghozzá azoknak a katonáknak, akik szolgálat-teljesítés közben olyan stresszt éltek át, melyek nem csak saját, de családaik életét is megnehezítik.

  A fekvőtámasz rekordkísérlet eredetileg csupán erőnléti tesztnek indult, ám Trevino rájött, a körülötte támadt népszerűséget jótékony célokra is felhasználhatja. Sokan kételkedtek abban, hogy véghez tudja vinni a tervét, ám az 500 000. fekvőtámaszhoz közeledve a kétkedők egyre kevesebben vannak. Az őrmester ugyanis állja a sarat.

  “Azoknak az embereknek, akik PTDS-ben szenvednek, nincsenek látható sérülései. Azonban súlyos problémáik vannak, én pedig csak figyelmet szeretnék nyerni számukra, azoknak a veteránoknak a számára, akik megpróbálnak visszatérni mindennapi életükbe, de az emlékeik miatt ez nagyon nehezen sikerül számukra.” – nyilatkozta a férfi, aki mára több mint 9000 dollárt gyűjtött össze, javarészt felajánlásokból a veterán katonák számára.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon