MENÜ
 • Egyelőre nagy bukás a Facebook hashtag

  Személyes felhasználok szinte egyáltalán nem használják, a cégeké meg senkit nem érdekel. Most légy okos, Mark Zuckerberg!

  Más néven címkézés. A közösségi oldalakon annak idején azért kezdtek használni címkéket, hogy könnyebben összefűzhessék az adott témához tartozó bejegyzéseket. A Facebook júniusban valószínűleg ezért vezette be a címkézést, de a friss elemzések szerint semmi értelme nem volt.

  Általában a címkék  jelentősen megnövelik az adott oldal forgalmát, segítségükkel – no meg a felhasználókkal –  az információ sokkal több emberhez eljuthat. A Facebookon ezt viszont nem lehetett megfigyelni. Sőt, az sem kizárt, hogy épp az ellenkező hatást érték el az új rendszerrel.

  A címkéket hajdanán a Twitter tette népszerűvé. A felhasználók így sokkal könnyebben, közvetlenebbül tudtak egy adott témáról beszélgetni. Őt követte az Instagram, majd mindezek sikerán felbuzdulva a világ legnagyobb közösségi oldala is. A facebookos címkék azonban állítólag azért nem váltak be, mert az emberek nem kattintanak rájuk.

  Kutatók szerint ez azért lehet, mert nem megfelelően használják őket: sok cég a saját termékeit kapcsolja az egyes címkékhez, és mivel erre kattintva többnyire reklámokat kapnak, az emberek nemhogy használni nem akarják ezeket, de még rákattintani sem.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon