MENÜ
 • Egyelőre bukás a Facebook új fejlesztése

  Messze elmarad a várakozásoktól és aki le is töltötte, annak sem tetszik

  Félmillóan töltötték le egy hét alatt a Facebook Home androidos interface-t a Google Play szoftverboltból. Ez nagyon nagyon óvatos kezdésnek tekinthető, hiszen a Facebook felhasználóinak száma egymilliárd körül jár.

  Összehasonlításképp jó tudni, hogy a Facebook alap androidos alkalmazását akár ötszázmillióan is letölthették. Ugyanakkor nem is olyan rég volt olyan program, például az Instagram, ami az androidos indulásakor 24 óra alatt egymillió letöltés fölé ment.

  A Facebook Home félmillója ráadásul azért sem jelent átütő sikert, mert az applikáció átlagos értékelése gyorsan 2,2-re csökkent az ötpontos skálán. Már az induláskor elszaporodtak az egycsillagos értékelések, és mivel ez később is folytatódott, lassan el kell fogadni, hogy nem a Facebookot gyűlölő felhasználók trollkodásáról van szó. A félmilliós letöltésszám átlépésekor a majdnem tizenegy ezer értékelésből öt és félezer adta a legalacsonyabb pontszámot, ami kínosan sok.

  Tudni kell azt is, hogy a Google Play nem ad pontos számokat a letöltésekről. A Google cache adatai alapján lehet csak sejteni, hol is jár a Facebook Home. Az appot április 19-én még a százezer és ötszázezer letöltés közé tette a lista, ahol most már ötszázezer és egymillió közé teszik a letöltések számát. Ettől függetlenül ez sem valami szívderítő.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon