MENÜ
 • Egyedül, útlevél nélkül utazott Rómába

  A 11 éves kisfiú simán átsétált a repülőtéri ellenőrzésen anélkül, hogy bárki bármit is kérdezett volna tőle.

  A kis Liam Corcoran-Fortnak nemcsak, hogy útlevele, de még beszállókártyája sem volt, amikor elszakadt szüleitől a manchesteri reptér közelében. Mégis úgy nyilatkozott: “Felszállni a repülőre egyszerűbb volt, mint megírni a házi feladatomat!” Állítása szerint wc-t keresett, ám kissé másfelé vette az irányt.

  Hihetetlen, de a kissrác öt biztonsági ellenőrzésen jutott át teljesen gond nélkül, pókemberes pólót és papucsot viselve. “Senki nem kért tőlem semmiféle iratot, csak kedvesen mosolyogtak rám! Végül felmentem a tömeggel a Jet2 fedélzetére, ott rögtön becéloztam a wc-t, azonban miközben a dolgomat végeztem, már fel is szálltunk!” – mesélte az ötödikes gyerek a The Sun magazinnak az olimpiai játékok előestjén megtett hihetetlen utazásáról.

  A vakmerő fiú kétségbeesett anyja azt hitte, Liam emberrablók áldozatává vált, miután szem elől vesztette őt a reptér közelében levő bevásárlóközpontban. Szerencsére azonban négy óra eltelte után értesítették a hatóságok: a fia megkerült – Rómában van. A gyereket nagyjából félúton szúrták ki a gép fedélzetén, majd az olaszországi fővárosban rövid időn belül újabb repülőre ültették, amivel hazaküldték.

  “Nem tudom elhinni, hogy csak úgy átsétált mindenféle ellenőrzésen anélkül, hogy bárki feltett volna neki egy kérdést is! Belegondolni is borzalmas, milyen könnyű dolga lenne egy terroristának!” – háborgott a 29 éves anya, miután visszakapta fiát Manchesterben.

  A reptéri alkalmazottak közül öten lettek felfüggesztve az eset után, ám a 11 éves Liam szüleinek is illene elgondolkodniuk, hogy vásárlás közben talán kissé jobban odafigyelhetnének fiukra…

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon