MENÜ
 • Egy vagyonért vett kutyát az énekes

  Nem meglepő, hogy a férfi ennyire örült Poppy-nak elkeresztelt kiskutyájának. Állítólag igen komoly árverési harc indult meg a négylábúért közte és egy másik licitáló között.

  Usher a minap egy new yorki jótékonysági gálán vett részt. Ki ne szeretne jótékonykodni, aki megteheti? Pláne, ha a felajánlott értékek között mindenféle cukiságok is rejlenek. Az Ígéret ceruzái (Pencils of Promise) nevű esten az énekes egy elbűvölő goldendoodle kiskutyát vásárolt magának.

  Nem meglepő, hogy a férfi ennyire örül a Poppy-nak elkeresztelt kiskutyának, hiszen állítólag igen komoly árverési harc indult meg a négylábúért közte és egy másik licitáló között. A párbajt végül Usher nyerte, aki végül közel félmillió forintnyi összeget ajánlott fel a csöppségért.

  Az énekes már tavaly is szeretett volna kutyát vásárolni az aukción, de akkor volt, aki túllicitálta. A fent látható képet most azonban Twitterre is kipostolta, a következő aláírással: “Minden kutyaimádónak! Két évembe telt, hogy mindenkit túllicitáljak, de idén végre Poppy-t én vihetem haza!”

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon