MENÜ
 • Egy színésznői pályafutás vége?

  "Szeretnék része lenni ennek a világnak és pozitívan egyengetni az útját."

  A hollywoodi színésznő az elmúlt hónapokban a magánéletét és munkáját is háttérbe szorítva rendkívül sokat foglalkozott a szíriai polgárháború elszenvedőivel, az ártatlan áldozatokkal. Nemcsak az Egyesült Államokból üzengetett, de a helyszínen is járt, nyilatkozott, humanitárius tevékenységet végzett. Ez az időszak annak kapcsán is gondolkodóba ejtette, hogy vajon mi a fontosabb: a munka, vagy a család és mások segítése?

  Amikor egy riporter arról kérdezte, feladná e a karrierjét, így reagált: “Természetesen gondolkodom azon, hogy végleg leálljak a színészettel. Mivel a gyerekek hamarosan elérik a kamaszkort, így rendkívül sok munka vár majd otthon is. Azonban nagyon élveztem színésznő lenni.. Fogok még néhány filmet csinálni. Nagyon szerencsés vagyok, hogy ilyen munkám van, ez egy nem mindennapi hivatás.”

  Az idén harminchét éves nő emellett afelől is reményét fejezte ki, hogy még többet tud majd dolgozni az Egyesület Nemzetek Szervezete humanitárius programjában. “Reggel, miután felkelek, bekapcsolom a televíziót és látom mik történnek a világban. Szeretnék része lenni ennek a világnak és pozitívan egyengetni az útját.”

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon