MENÜ
 • Egy rossz fiúkra bukó lány

  Swiftet sem kell félteni, exbarátai listáján olyan impozáns nevek vannak, mint Taylor Lautner, Zac Efron, John Mayer és a Jonas Brothers egyik énekese.

  Taylor Swift szerint valójában minden lány egy igazi rosszfiúról álmodozik. Elismerte, hogy neki is az ilyen srácok a gyengéi és megvan az az egyébként nem is olyan ritka hibája, hogy túl gyorsan belezúg az ilyenekbe. Legnagyobb pechjére, vagy talán pont szerencséjére a rosszfiúk meg buknak az ilyen hamvas szőke lányokra.

  “Nagyon érdekes kisugárzások van az ilyeneknek. Általában rengeteg mondanivalójuk van, de nem mondják, viszont abból, ahogy rád néznek, mindent tudsz. Szerintem minden lánynak az az álma, hogy egy rosszfiút találjon magának a legmegfelelőbb időben, azaz akkor, amikor az nem akar rossz lenni többé.” – kalandozott el egy interjúban a szőke country énekes.

  Swiftet egyáltalán nem kell félteni, exbarátai listáján olyan impozáns nevek vannak, mint Taylor Lautner, Zac Efron, John Mayer és a Jonas Brothers egyik énekese. A huszonkét éves lány nemrég van túl egy újabb szakításon a legnagyobb amerikai politikus dinasztia egyik tagjával. A madarak azonban már most újabb sztárrománc kialakulásáról csiripelnek.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon