MENÜ
 • Egy róka rágta le kezéről a húst

  A nyolcvanhárom éves, idős férfit a kertjében, pihenés közben támadta meg az állat.

  Egy, az emberektől a mellékelt ábra szerint egyáltalán nem félő róka ijesztgeti london külvárosában a lakókat. A problémával a Country Life magazint kereste meg Carey Tesler, aki levelében elmeséli, hogyan rémítette halálra idős apósát az állat.

  A történet tanúsága szerint a nyolcvanhárom éves férfi házának kertjében pihent, és amikor a nyugágyban elaludt, hirtelen erős fájdalmat érzett csuklójánál. Amikor felriadt a fájdalomra, azt látta, hogy egy róka a kézfejét rágja, melyből addigra már egy kisebb darab hiányzott is, egészen a csontig hatolva. Az ijedt, sokkos állapotban lévő férfi elijesztette az állatot, majd menyét hívta, hogy segítsen neki. Carey Tesler ekkor kórházba szállította a férfit, akinek összevarták sérült kézfejét és beoltották veszettség-elleni védőoltással.

  A nő azért fordult az újsághoz problémájával, mert a rendőrség tehetetlen az ügyben, annak ellenére, hogy mint kiderült, apósa szomszédját is megtámadta – valószínűleg – ugyanaz az állat. A rendőrség a bejelentésre közölte, nem foglalkoznak rókákkal, azt a tanácsot adták, hogy a lakók forduljanak a helyi állatvédő szervezethez. Ők azonban kijelentették, nem tehetnek semmit az ügy érdekében. Arra hivatkoztak, hogy ők nem az embereket, hanem az állatokat védik, így, mivel a róka valószínűleg nem sérült, nem áll módjukban segítséget adni.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon