MENÜ
 • Egy pár, akik a jövőben élnek

  Egy idősödő brit pár úgy döntött, nem állítja vissza az órákat és a téli időszámításban inkább egy órával a többi ember előtt jár.

  Janys és John Warren az elmúlt hat évben egész év során a nyári időszámítást használták, mert úgy gondolják, ez jót tesz az egészségüknek. A pár azután döntött így, hogy John-t évekig szörnyű fejfájás gyötörte a téli időszakban, melyet ők annak a számlájára írnak, hogy szervezete nem tudott hozzászokni az óraátállításhoz. Az interneten kutattak megoldások után, majd arra jutottak, hogy meg kellene próbálniuk a következő óraátállításkor nem változtatni és meghagyni azt az “elveszett” egy órát saját maguknak. Az ötlet szerintük bevált, úgy érzik, sosem voltak ennyire kiegyensúlyozottak és vidámak.

  A pár minden nap 9:30 és 10:00 között kel fel, amikor a többi britnek egy órával korábban van, majd egy órával korábban is fekszenek le, mint társaik. Szerintük a tél így rövidebbnek tűnik, ráadásul mivel csak akkor kapcsolják be a fűtést, amikor ébren vannak, sokat spórolnak is a gázszámlán. Mivel azonban gyermekeik felnőttek már, ők maguk pedig élik gondtalan nyugdíjas éveiket, nem kell túl sok gonddal szembenézniük az életmódjukkal kapcsolatban. Ismerőseik tudják, hogy náluk ez a rendszer, így könnyen kivitelezhető az életmód.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon