MENÜ
 • Egy napra tavaszi kertet varázsol a NESTEA a Blahára

  Budapest, 2014. április 16. – Ma egy megismételhetetlen akcióval találkozhatnak a járókelők Budapesten, a Blaha Lujza téren, ugyanis a NESTEA az éj leple alatt egy szigetnyi tavaszt varázsolt a forgalmas, szürke belvárosi térre.

  Budapest utcáin és közterein viszonylag kevés a zöld felület, ezért a NESTEA egy mindössze egynapos pop up park felállításával és új italával, a NESTEA Cseresznyevirággal szeretné közelebb hozni a tavaszt az emberekhez. (Videó az eseményről hamarosan!)

  foto1

  Ma hajnalban egy 50 négyzetméteres kert épült a Blaha Lujza téren a reggeli csúcsban útnak indulók legnagyobb meglepetésére. A park telepítésében Janicsák Veca és Vadon Jani volt a NESTEA csapat segítségére. Veca és Jani is kedvelik a természetet, szívesen mozdulnak ki a szabadba, így testhezálló feladat volt számukra a kertészkedés.

  foto3

  Vonósnégyes a Blaha Lujza téren

  Nagyon jó ötletnek tartom, hogy a NESTEA egy kertet varázsolt a Blaha Lujza térre. Érdemes lenne mindenkinek megállnia öt percre, elengedni a hétköznapi gondokat és élvezni a természetet” – mondta Vadon Jani, rádiós műsorvezető. „A szabadidőmet szeretem a természetben tölteni, ám a rohanó hétköznapokban erre nincs sok lehetőség. Ezzel a kis kerttel a NESTEA elhozta a természetet a belváros szürke forgatagába, amit a járókelők ma egész nap élvezhetnek” – tette hozzá az énekesnő, Janicsák Veca.

  foto2

  Janicsák Veca – Vadon Jani

  A nap végén a parkot lebontják, a Blaha Lujza tér pedig visszaáll eredeti állapotába. A pop up park a cseresznyevirág ihlette jegestea megálmodója, a NESTEA jóvoltából jött létre.

  A NESTEA-ről:

  Hazánkban a NESTEA tizennégy éve jelent meg és Magyarország piacvezető palackozott jegestea márkája*. A NESTEA valódi teakivonatból és gyümölcslé ízesítéssel készülő frissítő ital, amely tartósítószer nélkül, aszeptikus körülmények között kerül a palackokba. A népszerű jegestea-termékcsalád olyan minőségi választékot kínál, amelyben mindenki megtalálja a maga számára legmegfelelőbbet.
  A fekete tea alapú NESTEA jegesteák citrom, őszibarack, mangó-ananász ízben kaphatók, valamint a téli és most már a tavaszi időszakban is elérhető egy szezonális ízváltozat. A NESTEA zöld teákat citrus, eper-aloe vera és őszibarack ízben forgalmazzák.

  * Forrás: Nielsen, Kiskereskedelmi Index, Kiskereskedelemi egységek + benzinkutak + vendéglátóipari egységek együttes piacán, a palackozott jeges tea kategórián belül, mennyiségi eladások tekintetében, a 2013-as teljes év (január-december kumuláltan) alapján

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon