MENÜ
 • Egymillió forint gyűlt össze a Gardróbfrissítésen

  Gazdára találtak a sztárok ruhái

  Több száz zsáknyi ruha és negyven sztár-felajánlás érkezett az idei Glamour Gardróbfrissítésre. A felsők, szoknyák, kabátok és kiegészítők új tulajdonoshoz kerültek épp úgy, mint a sztárok felajánlásai. A magazin kampányának köszönhetően egy millió forint gyűlt össze, amely a fiatal divattervezőket segíti idén is.

   Hatalmas sikert aratott a Glamour magazin hétvégi Gardróbfrissítése. Hatalmas érdeklődés volt az Aréna pláza „popup” üzletében, ahol temérdek ruha közül válogattak a vásárlók. Az olvasók több száz zsáknyi felsőt, szoknyát, nadrágot, kabátot és kiegészítőt küldtek be, amelyek 500 forintos darabáron keresték gazdájukat. Hazai sztárok is csatlakoztak a kezdeményezéshez. A nemes cél érdekében Muri Enikő, Iszak Eszter, a VIVA TV műsorvezetője, Polgár Odett, Weisz Fanni, Kozma Orsi is megvált egy-egy ruhadarabjától, de világhírű topmodelljeink és tervezőink ruháira is lehetett licitálni.

  „Nagyon sok olyan ruhám halmozódott fel a ruhásszekrényemben, amit már nem tudok hordani, mivel állapotos vagyok, ezért pont jókor jött a Gardróbfrissítés, amivel egyben jótékonykodni is tudok. Összegyűjtöttem azokat a ruháimat, amik, úgy gondolom, mindenkinek jól állnának, hiszen a divat mindenkiért van, egyéntől függetlenül! Remélem, tudtam ezekkel az apróságokkal segíteni és az új tulajdonosuknak sok örömet okoznak majd!” – mondta Ebergényi Réka topmodell.

  A Lakatos Márk vezette árverés és az egy napig nyitva tartó „popup” üzlet egy millió forintos bevételt hozott, mely a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem fiatal divattervezőinek munkáját támogatja. A Gardróbfrissítés üzletében maradt ruhák sem kerülnek kukába, a megmaradt felsők, szoknyák, nadrágok, kiegészítők a Máltai Szeretetszolgálathoz kerülnek.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon