MENÜ
 • Egy kislány, akinek három anyja van

  Egy brit asszonynak genetikai rendellenessége miatt nem lehetett saját gyereke, ám férjével nem mondtak le a családalapításról.

  A kis Beatrix Salde egészséges és boldog babaként jött világra, elsőre senki nem találna rajta semmi különöset. A féléves angol kislány születése mégis valóságos csoda, szüleinek, Katynek és Davidnek ugyanis nem lehetett gyereke.

  “Kislány voltam, amikor közölték velem, hogy egy ritka genetikai betegség miatt nem fejlődött ki sem a méhem, sem  a petefészkeim” – mesélte Katy a Daily Mailnek – “Napokig sírtam, a húgom, Lucy vigasztalt. Azt mondta, hogy majd ő ad nekem petesejtet, emiatt ne  aggódjak.”

  A kamaszkori ajánlatot a testvér komolyan gondolta, de azt egyik lány sem akarta, hogy ő is hordja ki a kislányt.  “A béranyaprogramtól féltünk, mert sok olyan történetet hallottunk, hogy egy nő megtartotta magának az újszülöttet.” – folytatta Katy, és hozzátette, hogy ekkor jött a képbe David húga, Jamie. – “Neki már van három gyereke, és úgy érezte, képes lesz lemondani a kisbabáról, miután világra hozta.”

  Beatrix így genetikailag kődik a nevelőszülőkhöz.  “Örökké hálásak leszünk a testvéreinknek” – mondta Katy és David – “Nélkülük nem született volna meg Beatrix.”

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon