MENÜ
 • Egy igazi sztár a Barátok köztben

  És saját magát alakítja

  Mint ahogy arról beszámoltunk, Ábrahám Edit, vagyis Berényi Claudia elhagyta a Mátyás király teret (cikkünk ITT), valamint két másik kollégája is távozik a sorozatból (cikkünk ITT), viszont újabb sztárral gyarapodik az RTL Klub sikersorozata, hiszen ismerős arc tűnik fel hamarosan a Barátok közt sorozatban: a Class FM rádiósa, Jáksó László vendégszerepel a Mátyás király téren. Nem vált azonban szakmát a népszerű műsorvezető, Laci marad a mikrofon mellett, olyannyira, hogy a sorozatban is saját magát alakítja majd.

  jakso1

  Hamarosan rádiós műsorvezető jelenik meg a Barátok közt epizódjaiban, aki Bözsi mamával, Gizikével és Vili bácsival kerül kapcsolatba, utóbbinak pedig komoly hatással lesz a zenei karrierjére is. A rádiós nem más, mint a Class FM és a Heti Hetes népszerű műsorvezetője, valamint a Szombat Esti Láz legújabb szériájának zsűritagja, Jáksó László. Laci, aki saját néven, Jáksó Lászlóként tűnik fel a jelenetekben, könnyen felvette a napi sorozattal járó lendületes munkatempót. A műsorvezető azonban elárulta, hogy a szereplés ellenére nem dédelget színészi ambíciókat.

  jakso2

  Nem szerettem volna színészkedni, nincsenek is ilyen terveim, ez egy alkalmi dolog volt, de mivel önmagamat kellett megformálni, azaz egy nem feltétlen kedves rádióst, így elvállaltam. Voltam már narrátor, és élettől elrugaszkodottabb dolgokat is játszottam, de nem vagyok színész. Magamat viszont bármikor szívesen alakítom.” – mesélte a Jáksó Top20 műsorvezetője, aki hozzátette, régóta figyelemmel kíséri a sorozat történéseit

  jakso3

  Szokatlan volt számomra a forgatás, de nagyon aranyosak, kedvesek voltak a velem a szereplők, a stáb is, jól éreztem magam abban a pár napban. Régóta nagy rajongója vagyok a sorozatnak, az idősebb szereplőket nagyon kedvelem, kedvencem talán Vili bácsi, főleg mióta harmonikázik. Egyelőre nem árulhatok el sok mindent, de annyit ígérhetek, hogy lesz bőven bonyodalom.” – tette hozzá a leghallgatottabb rádió műsorvezetője, aki a sorozatban ráadásul egyik kedvencével, Vili bácsival kerül közelebbi kapcsolatba. A nem mindennapi jeleneteket március 24-én és 25-én láthatjuk, ahol kiderül, milyen hatással lesz Jáksó László Vili bácsi zenei karrierjére.

  Fotó forrás: RTL Klub/Barátok közt – Nagy Botond

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon