MENÜ
 • Egy hosszú-hosszú este története

  Általában már az is nagy dolognak számít, ha egy pár egy meztelen férfit talál a háza tetején. De ez egyik este Floridában mindennek csak a kezdete volt. De leginkább egy borzalmasan hosszú estének.

  Ugyanis miután Mr. és Mrs. Land felfedezték a tetőn az amúgy cirkuszban dolgozó meztelen férfit, Mr. Brunit, azt már hamarosan otthonukban láthatták viszont, ahol a betörő könnyített magán, verekedett, sőt még maszturbált is, miközben a család tévéjével és porszívójával rohangált Ádám-kosztümben.

  A pár este hétkor lett figyelmes különleges zajokra a tető felől, majd az udvarra kiérve megpillantották a tetejükön csücsülő meztelen férfit, aki látva, hogy felfedezték, azonnal Mr. Landre ugrott majd leütötte a férfit.

  Ezután a meghökkent feleség elől berohant a házba és felkapta a család televízióját és porszívóját, utóbbinak tartalmát kiszórva a földre, egy részét pedig felszívva és visszaköhögve a csőbe. Közben Mrs. Land is visszatért a házba egy puskával a kezében, de a harcias hölgy elhibázta a lövéseket, így inkább felhívta a 911-et, így leírva a helyzetet:

  “Nem tudom ki ez, de meztelen és beszaladt az átkozott házba.”

  A lövések után Bruni elkezdett maszturbálni a nagyszobában, majd a házaspár gyermekének szobája felé vette az irányt, ahol elkezdett ruhákat dörzsölni magához.

  Mikor a hatóságok megérkeztek és nagy nehezen leállították a keményen küzdő Brunit, aki értelmetlenül beszélt. A rendőrök felfedezték azt is, hogy a ház két különböző pontján még könnyített is magán, két halomnyi székletet hagyva.

  Brunit azonnal kórházba szállították, hogy kiderítsék, vajon milyen anyagtól is borult el ennyire az agya.

  Hosszú éjszaka lehetett…

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon