MENÜ
 • Egy hónapja nincs hír Rakonczayról

  Több mint egy hónapja szakadt meg a kapcsolat Rakonczay Gáborral. Egyre csökken az esély, hogy rátaláljanak.

  A kenus arra vállalkozott, hogy egyedül szeli át az Atlanti-óceánt, de február 5-én kétszer is felborult a hullámok miatt,két napra rá pedig megszakadt vele a kapcsolat. Szeremley Huba vitorlása, az Elizabeth ugyanazon az útvonalon indult el, mint Gábor, ám egyre csökken arra az esély, hogy észrevegyék egymást.

  „Utoljára szerdán jelentkezett az édesapám, de akkor csak egy pozíciót kaptunk tőle. Ebből úgy kalkuláltunk, hogy vagy csütörtökön, vagy pénteken kell elérniük azt a régiót, ahol Gábor járhat” – árulta el a milliárdos borász fia, Szeremley László. Ha ekkor nem találkoznak, akkor már később sem fognak, ugyanis a vitorlás sokkal gyorsabban halad, mint a saját erejére támaszkodó Gábor kenuja.

  A helyzetet még jobban nehezíti, hogy a kenus műholdas telefonja valószínűleg meghibásodott a borulást követően, vészjeladót és a helymeghatározót pedig anyagi okokból nem vitte magával. Ezért hír csak akkor érkezhet róla, ha sikerül az átkelés, vagy összefut egy másik hajóval.

  A német Janice Jakait 90 nap alatt szelte át az Alanti-óceánt egy evezős csónakkal. Szerinte is kockázatos vállalkozás volt kizárólag egy szatellites telefonnal elindulni.

  „Az enyémben két hónap után teljesen elrozsdásodott a töltő csatlakozója, és használhatatlanná vált. Szerencsére erre fel voltam készülve. Két műholdas telefont vittem magammal, bár ezek tényleg drágák voltak. Két vészjeladót is vittem.”

  Hozzátette, hogy üdvözli Gábor családját, és azt kívánja, hogy legyen minden rendben.

  Forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon