MENÜ
 • “Egy hal gyomrában találták meg az ujjaimat!”

  A férfi nem bánja, hogy ujját nem lehet visszavarrni kézfejére.

  Hans Galassi még júniusban élt át szörnyű balesetet egy Idaho közelében lévő tó mellett kempingezve. A férfi keze wakeboardozás közben szorult be egy víz alatt lévő fémhuzalba, amely leszabta négy ujját kézfejéről. A héten azonban megdöbbentő hívást kapott a helyi serifftől.

  A férfi elmondta neki, hogy egy helyi horgász, Nolan Calvin megtalálta egyik ujját, mégpedig egy kifogott hal gyomrában és értesítette őket. Ezután DNS- és ujjlenyomat-elemzés következett, melyből kiderült, hogy Galassi ujjáról van szó.

  “Azt mondta a seriff a telefonban, hogy egy igazán különös sztorit szeretne elmesélni nekem. Aztán azt mondta, hogy egy horgász kifogott egy halat… én pedig itt félbeszakítottam: “Fogadjunk, hogy a gyomrában volt az egyik ujjam!” Végül mindketten elnevettük magunkat. Most már hiába is találtuk meg.”

  Természetesen a megkerült ujjat lehetetlen lenne visszavarrni tulajdonosa kézfejére, azonban Hans Galassi így sem érzi tragikusnak sorsát: “Tudok vezetni és tulajdonképpen bármire képes vagyok a kezemmel. Örülök, hogy életben vagyok, ez a legfontosabb! Az ujjamat pedig természetesen nem kértem vissza, az elég bizarr lenne!” – nevetett.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon