MENÜ
 • Fény derült a színésznő hazugságára

  Végre lehullt a lepel a valóságról: kiderült, hogy Nicole Kidman miért oly ránctalan 40 felett is...

  Bár évekig tagadta, hogy kortalanságának titka botoxkezelés lenne, Nicole Kidman a minap úgy döntött, hogy végre bevallja: ő is az idegméreghez fordult, hogy megőrizze fiatalságát.

  Tom Crusie exneje azt is elárulta, utólag már nagyon ostoba döntésnek tartja, hogy a szépsége érdekében ezt az utat választotta. „Sebészeti beavatkozásom soha életemben nem volt, de a botoxot sajnos kipróbáltam. Aztán úgy döntöttem, felhagyok vele, és most végre újra képes vagyok mozgatni az arcizmaimat” – vallotta be a La Repubblica olasz magazinnak a 45 éves színésznő, akiről már régóta azt pletykálják, hogy az utóbbi időben azért nem kapott igazán ütős szerepeket, mert képtelen volt használni lefagyott mimikáját.

  Alighanem éppen ez az oka, hogy az ausztrál származású négygyermekes anya nagy hirtelen a természetes szépség lelkes hirdetőjévé vált. „Nagyon óvom a bőrömet, naptejet használok, nem dohányzom, odafigyelek magamra, és erre nagyon büszke vagyok. Mondhat akárki akármit, én egy dologban hiszek, hogy legyünk fittek, és akkor valóban késleltethetjük az öregedést” – osztotta az észt a megvilágosodott híresség.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon