MENÜ
 • Egy fiú távozott az Éden Hotelből

  Lezajlott a harmadik évad utolsó párválasztó ceremóniája

  Az Éden Hotel lakói számára rosszul indult a hét: a játékosok levélben értesültek róla, hogy péntektől nem folytathatják a játékot jelenlegi társuk oldalán, ezenkívül pedig minden fiúnak meg kellett neveznie egy személyt, akit nem szeretnének párjuk mögött látni. Ennek eredményéből kifolyólag Petinek és Gábornak csupán két, míg Lokinak három, Gyulának és Bencének pedig négy választási lehetősége maradt, azonban ezen felállás később változásokon ment keresztül.

  Beérkezett ugyanis a harmadik széria utolsó új beköltözője, Geri, aki másnap randira vitte Tinát, párja, Bence pedig emiatt még aznap este levelet kapott, amiből értesült róla, hogy amennyiben úgy dönt, cserélhet a színészként dolgozó sráccal, így akár jelenlegi párját is választhatja majd. A lehetőséget végül kihasználta, így a végjáték felé vezető útját Geri nem folytathatja Tinával.

  edeen

  Az utolsó párválasztó ceremónián először Peti szólalt meg, aki Barbara és Marianna közül választhatott, és nem meglepő módon végül a visszatért lány mögé állt be. Ezután Gyula választott: Barbara mellett döntött, ugyanis elmondása szerint ő az egyetlen lány, akiben feltétel nélkül megbízhat. Gábor Tina és Laura közül választotta ki a számára szimpatikusabb lányt, Tinát, Bence pedig ezután Orsi mögött kötött ki, míg Loki Laurával folytatná a játékot. Utoljára az új csábító, Geri hozhatta meg döntését, így Orsi ejthetett ki valakit.

  A lány Gerit egy mosolygós, jószívű fiúnak jellemezte, azonban a Bencével történtek nem vetetettek rá túl jó fényt, míg az egyik legrégebbi játékosnak elmondta, jó embernek tartja, és a bent töltött idő alapján erős játékost lát benne. Végül Bence nevét ejtette ki, így mindössze öt nap után Geri távozott a hotelből. Döntése közlése után Laura könnyekben tört ki, és Orsi bocsánatot kért tőle, de elmondta, két héttel a finálé előtt azt látta a legjobbnak, ha a saját érdekeit tartja szem előtt.

  Bár Geri távozott, nem szállt ki teljesen a játék menetéből: meghatározhatta ugyanis a bent maradt lakók következő, kalózos játékának időtartamát, amely azonban egyelőre ismeretlen.

  Kép: TV2

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon