MENÜ
 • Egy férfi pottyant a pisilő nő ölébe

  A rendőrök elől bújkált a szellőzőnyílásban.

  Joy Estill a seattle-i főiskola egyik hallgatója az intézmény harmadik emeleti toalettjében éppen dolgát végezte, amikor a legnagyobb meglepetésére egy férfi zuhant a wc-kabinba az álmennyezetből. A nő természetesen megijedt, majd úgy gondolta, egy munkással van dolga.

  “Megkérdeztem tőle, segíthetek-e valamiben. Nem voltam mérges, hiszen azt hittem, valamiféle munkással van dolgom, aki éppen az álmennyezetet javítja. Azonban ahogy végignéztem rajta, észrevettem, hogy egyáltalán nem úgy van öltözve, mint egy munkás, hanem sokkal inkább, mint bárki más az utcán. ” – nyilatkozta Joy.

  A fiatal lány ezután segítségért kiáltott, majd két társával együtt feltartóztatták a férfit, míg megérkeztek a rendőrök. A nő elmondása szerint a férfinél volt egy kamera is, így valószínűleg képeket igyekezett csinálni róla miközben pisilt, de a rendőrök ezt megcáfolták. Kiderült ugyanis, hogy a leselkedő előlük menekült és próbált elbújni a szellőzőnyílásban, miután egy közeli gyorsétteremben okozott felfordulást.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon