MENÜ
 • Egy egész napot kapott Bieber

  A Munka Ünnepe, Anyák Napja, Nemzetközi Nőnap, Apák Napja. Csak néhány ismert példa arra, hogy az év során kik azok, akikről megemlékezünk.

  A Munka Ünnepe, Anyák Napja, Nemzetközi Nőnap, Apák Napja. Csak néhány ismert példa arra, hogy az év során kik azok, akikről megemlékezünk. Nincs sok ilyen, pláne nem a még élők között. A tinilányok nagy kedvence, a még mindig csak tizennyolc éves Justin Bieber azonban most beállhat ebbe az irigyelt sorba.

  Ezt az igazán páratlan és megtisztelő ajándékot Bieber Manhattan város elöljáróitól kapta annak megünneplésére, hogy az Amerikai Egyesült Államokban tegnap adták ki legújabb lemezét. Úgyhogy ha bármelyikőtök június tizenkilencedikén Manhattanben jár, ne felejtse el megünnepelni a Justin Bieber Napot!

  Bieber az ajándéktól láthatóan zavarba jött, valószínűleg ő maga sem gondolta még álmában sem, hogy csak azért, mert több millió leányzó elcsöppen tőle szerte a világon, már rögtön meg is ünneplik majd egy helyen évről-évre. Az igazán nagyon kérdés az, hogy vajon milyen programok várnak a manhattaniekre a Justin Bieber nap keretében jövő évtől? Lehet nem kell sokat várni és portré, esetleg lovasszobor is készülni fog róla!

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon