MENÜ
 • Egy dollárt követelt a bankrabló

  Az Észak-Cambriai hatóságok értetlenül állnak a történtek előtt. Egy férfi ugyanis egy dollárért rabolt bankot, ráadásul semmi sem utal arra, hogy pszichés gondokkal küszködne.

  A férfi egy héttel ezelőtt tért be egy helyi bankba, majd a pénztáros hölgytől papírt és tollat kért. Ezután a következő üzenetet írta fel és adta át a nőnek: “Adjon 1 dollárt és senkinek sem esik baja.” A pénztáros nevetni kezdett, azt hitte, viccről van szó, majd utasította a férfit, hogy menjen másik kasszához. A bűnöző eleget is tett a kérésnek, majd a másik pénztárossal is elismételte a jelenetet, ő azonban nem volt tréfás kedvében és értesítette a rendőrséget.

  A férfi iszonyatos dühös lett, ordibált és öklével csapkodta az asztalt, továbbra is követelve a dollárját, mire a nő elővett egyet pénztárcájából és átnyújtotta neki. Addigra már odaérkezett a rendőrség is, akik letartóztatták az ámokfutót. Miután a fogdába vitték, pszichológus is megvizsgálta és kiderült, semmiféle pszichés zavarra utaló jelet nem talált a férfinél, aki nem volt hajlandó elárulni, miért akart egy dollárt rabolni a bankból.

  A bankrablás ténye azonban nem függ a követelt összeg nagyságától, így a ki tudja milyen okból randalírozó férfi komoly büntetésre számíthat.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon