MENÜ
 • Egy BMW-vel “kopogtatott” szomszédai ajtaján a nyolcéves

  A balesetben senki sem sérült meg.

  A gyerekcsíny talán kissé elnéző fogalom, ha a nyolc éves bostoni kisfiú tettét nézzük. Ő ugyanis szerda reggel úgy döntött, kocsikázni indul apukája autójával, mely természetesen egyedül nem sikerült neki. Így kötött ki a szomszéd előszobájában a méregdrága BMW-vel együtt.

  A kisfiú akkor lógott meg a házuk előtt álló autóval, amikor édesapja zuhanyzott. Később elmondta, csupán zenét szeretett volna hallgatni az autóban és véletlenül indította be. Ez azonban nem magyarázza azt a rendkívül különös körülményt, hogy ahhoz, hogy a szomszéd házban végezze, az autónak először “varázslatos módon” ki kellett tolatnia a feljáróról és meg kellett fordulnia az utcán. A fiú természetesen nem tudta irányítani az autót, így az az eset közben két másik utcán parkoló járműve is tönkretett.

  A balesetben szerencsére senki sem sérült meg, azonban a szomszéd család igencsak megijedt, ahogy felnézve reggeli kávéjukból azt pillantották meg, hogy nappalijukban egy BMW tekintget bánatosan vissza rájuk. A kár több mint nyolcvanezer dollár, melyet a fiú apukája állítólag már ki is fizetett a károsultaknak. Abból pedig reméljük tanult, hogy a kulcsot bizony nem szerencsés a gyerek előtt hagyni.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon