MENÜ
 • Egészségi állapotáról vallott Avril Lavigne

  Könnyek között beszélt betegségéről az énekesnő

  Néhány hónappal azt követően, hogy Avril Lavigne a People magazinon keresztül nyilvánosságra hozta hosszú ideig tartó távollétének okát, sor került a popsztár első televíziós megjelenésére, aminek keretein belül először beszélt részletesen a Lyme-kórral folytatott küzdelméről és jelenlegi egészségi állapotáról.

  avrillavigne

  A kanadai előadó Amerika legnézettebb reggeli műsorában, a Good Morning Americában vendégeskedett, és az interjú keretein belül elmondta, betegsége első két hónapjában több téves diagnózis, köztük a depresszió és a krónikus fáradtság szindróma is felállításra került.

  “Ezt csinálják rengeteg Lyme-kóros emberrel, nem tudnak választ azni, ezért csak azt mondják, hogy ‚őrült vagy‘” – nyilatkozta a Girlfriend 30 éves slágergyárosa. “Most félúton vagyok a kezeléseimben, sokkal jobban érzem magam és rengeteg fejlődést látok. Én csak igazán hálás vagyok, hogy teljesen meg fogok gyógyulni. Tavaly október óta szó szerint ágyhoz voltam kötve.”

  Avril Lavigne legújabb dala, a Fly videóklipje április 16-án vált elérhetővé, és a szerzeményt az énekesnő élőben is előadja majd a 2015-ös Speciális Olimpia Nyári Világjátékok nyitóünnepségén, amely július 25-én kerül megrendezésre Los Angelesben.

  Forrás: DigitalSpy

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon