MENÜ
 • Egészségi állapotáról vallott Avril Lavigne

  Könnyek között beszélt betegségéről az énekesnő

  Néhány hónappal azt követően, hogy Avril Lavigne a People magazinon keresztül nyilvánosságra hozta hosszú ideig tartó távollétének okát, sor került a popsztár első televíziós megjelenésére, aminek keretein belül először beszélt részletesen a Lyme-kórral folytatott küzdelméről és jelenlegi egészségi állapotáról.

  avrillavigne

  A kanadai előadó Amerika legnézettebb reggeli műsorában, a Good Morning Americában vendégeskedett, és az interjú keretein belül elmondta, betegsége első két hónapjában több téves diagnózis, köztük a depresszió és a krónikus fáradtság szindróma is felállításra került.

  “Ezt csinálják rengeteg Lyme-kóros emberrel, nem tudnak választ azni, ezért csak azt mondják, hogy ‚őrült vagy‘” – nyilatkozta a Girlfriend 30 éves slágergyárosa. “Most félúton vagyok a kezeléseimben, sokkal jobban érzem magam és rengeteg fejlődést látok. Én csak igazán hálás vagyok, hogy teljesen meg fogok gyógyulni. Tavaly október óta szó szerint ágyhoz voltam kötve.”

  Avril Lavigne legújabb dala, a Fly videóklipje április 16-án vált elérhetővé, és a szerzeményt az énekesnő élőben is előadja majd a 2015-ös Speciális Olimpia Nyári Világjátékok nyitóünnepségén, amely július 25-én kerül megrendezésre Los Angelesben.

  Forrás: DigitalSpy

  Ajánló

  Martin Garrix legjobb barátja exkluzív interjút adott a Life-nak

  Indul a STRAND és a B my Lake! Íme a részletek

  Soha eddig nem látott attrakciók a Szigeten