MENÜ
 • Egész nap haját fésülgeti a kínai nő

  Két méter hosszú hazuhatagát ápolgatja nap mint nap az apró termetű hölgy.

  A 44 éves Cen Yingyuan 11 esztendeje nem volt fodrásznál, de maga sem vágott ki hajából. Az alacsony nőnek már hosszabbra nőttek a tincsei, mint amilyen magas ő maga.

  A 153 centis Cen haja immár több, mint két méter hosszú, ammi azzal jár, hogy ha nem kötné fel, járni sem tudna a hosszú tincsektől – írja a whatsonchengdu.com A nem mindennapi frizurát nem könnyű feladat karbantartani, a hajmosás több mint egy órát vesz igénybe, és fél napba telik, mire megszárad.

  Cen négynaponta mos hajat, egy vödörbe előre hajolva szokta végigcsutakolni a tincseit, hogy mindenütt tiszták legyenek, és sörrel ápolja, mert attól szép fényes lesz. A nő olyan fanatikus a hajával kapcsolatban, hogy minden egyes kihullott szálat megőrzött az elmúlt 11 évben, így évente kábé 50 gramm hajat tesz el a gyűjteményébe.

  Azt is elárulta, hogy ha egyszer őszülni kezd, akkor majd az összes haját fehérre festeti. Az lesz csak az igazi látványosság, bár már így is megbámulják, amerre csak jár. Volt, aki 700 ezer forintot ajánlott a levágott tincseiért, de ő semmi pénzért nem válna meg ékességétől.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon