MENÜ
 • Efron odavan a nőért

  Nagy hatással volt rá a közös forgatás

  Úgy látszik mostanában kezd megszokottá válni, hogy fiatal férfi sztárok náluk idősebb, érettebb hölgyekbe bolondulnak bele. Gondoljunk csak a One Direction-féle Harry Styles románcaira édesanyja korú nőkkel. De nem csak ő van ezzel így. A The Paperboyban alakított srác oda van egy szőke szépségért, de Zac Efron érzelmei is ennél mélyebb gyökerűek. A Moulin Rouge sztárját, Nicole Kidmant egészen más fényben látja mi, mint akár fél évvel ezelőtt.

  A Cannes-i Filmfesztiválon debütáló filmjük jó lehetőség volt arra, hogy erről többet megtudjunk. “Életem legkedvesebb pillanatait töltöttem együtt Nicole-lal. Elképesztő boldog voltam, amikor kiderült, hogy ő fogja alakítani a másik főszerepet. Már rég oda voltam érte amúgy is, mióta láttam a Moulin Rouge-ban.” – vallotta be Zac.

  Az érzelmek átélésében valószínűleg az is sokat segített, hogy történetünk két szereplőjének a filmben közös ágyjelenete is van. Lesz-e ebből a lángolásból valami? Talán inkább csak rajongás és az ausztrál színésznő iránt érzett nagy tisztelet az, ami megmarad belőle.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon