MENÜ
 • EFOTT, magyar legendák a színpadon

  A Velencei-tó partja július elején az egyetemisták legnagyobb bulijának ad otthont. A szervezőknek a külföldi fellépők mellett fontos a magyar zene klasszikusainak felvonultatása is.

  Csak szabadon …

  Végignézve az Efott 2012-es programján, úgy tűnik, valóban mindenki megtalálhatja azt a programot, ami közel áll szívéhez. Az elektronikus zene és napjaink legütősebb alternatív zenei produkciói mellett nem csak számos külföldi zenész, de a klasszikus magyar zene is helyet kap a fesztivál programjai között.

  Például tombolhatunk a Chuck Berry által a legfeketébb hangú fehér énekesként aposztrofált, legendás magyar blues énekes, Deák Bill Gyula koncertjén, aki a fesztivál csütörtöki napján lép színpadra. Az aranytorkú énekes ráadásul igazi különlegességgel készül számunkra:

  “Megfordultam már pár EFOTT-on, mindig nagyon jó volt a hangulat a fellépéseimen. Remélem, idénis nagy buli lesz! Az biztos, hogy mi mindent megteszünk ezért a zenekarral, például hozunk valami újat is Velencére: az István, a királyból két dalt éneklek majd. Ezeket nemrégiben vettem fel a fesztiválos repertoáromba, EFOTT-on pedig még nem adtam elő őket.”

  Rajta kívül több, a magyar zenei színtéren több évtizede tevékenykedő zenekar is megfordul a színpadon, például az egyetemisták körében is rendkívül népszerű Quimby, vagy a keményebb zene szerelmeseinek kedvence, a Tankcsapda, illetve a szintén legendának számító Pál Utcai Fiúk.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon