MENÜ
 • Édesanyjával nosztalgiázik Király Viktor

  Rengeteg kedves emlék, boldog pillanatok, közös élmények.

   A Király család órákig tudna mesélni Linda, Ben és Viktor gyermekkoráról. Anyák napja alkalmából Király Gabi és Viktor felelevenítették régi emlékeiket az ünnepről: közös koncertezés és különleges mixkazetta is szerepelt már az ajándékok listáján.

  Király Gabi imádja gyermekeit, akik anyák napja alkalmából sosem feledkeznek meg róla. Viktor gyerekkorában saját készítésű ajándékokkal lepte meg édesanyját.

  kiraly

  „A gyerekek mindig személyes, kedves ajándékokkal készültek anyák napjára. Bár különleges és szoros a kapcsolatunk, nem mondanám szokványosnak: nem vagyok igazán szentimentális típus, nem babusgatom őket, de minden nap beszélünk a gyerekekkel, rengeteget találkozunk. Sokan kérdezik, hogy mikor bővül a család, de az az igazság, hogy annyira tökéletes most a kapcsolatunk, hogy azt sem bánnám, ha még egy darabig nem lenne unokám – persze ha jön, nem fogom „visszaküldeni”. Úgy érzem, még ráérnek erre, had maradjanak még egy kicsit gyerekek” – mesélte nevetve Király Gabi.

  Viktor  boldogan gondol vissza gyermekkorára, azt is elmesélte, az ünnepek alkalmával, így anyák napján is mindig kedvenc mexikói éttermükbe látogattak el, az ajándékokat pedig többnyire saját kezűleg készítette. Az énekes idén is különleges meglepetéssel készül anyukájának május első vasárnapjára.

  kiraly2

  „Anya nagyon jól megfogalmazta, igazából a családunk nem túl szentimentális. Nagyon szeretjük egymást, mindig összetartunk, ugyanakkor nem pátyolgatjuk egymást, gyerekkoromban sem féltettek túl a szüleim, inkább talpraesettségre neveltek” – vette át a szót Viktor – „Anyák napja persze mindig nagyon fontos ünnep volt nálunk is. Minden évben készülünk valami kis ajándékkal, gyerekkoromban kézzel „gyártottam” a meglepetéseket. Előfordult, hogy mixkazettát készítettem neki, most pedig a Deezeren állítottam össze egy listát a kedvenc dalaiból. Anya szerintem egy rejtett zenei szakértő, mindig is olyan előadókat, együtteseket hallgatott, akiket akkor még nem ismert senki, később azonban hatalmas sztárok lettek. Seal még nem futott be, de anya már imádta a dalait, ezért egyszer azzal leptük meg, hogy elvittük az énekes koncertjére, ami hatalmas buli volt! Egy apró szépséghiba csúszott csak a meglepetésbe, a koncert vége felé az egyik legnagyobb sláger, a Kiss from the rose előtt kitört a vihar, így ezt a dalt sajnos nem hallgathattuk meg ” – árulta el az énekes, aki Deezer listájáról természetesen Seal dalát sem felejtette le.

  A dalok között anya és fia közös kedvencei szerepelnek, válogatás közben Viktornak nem volt nehéz dolga, hiszen nagyban hasonlít a zenei ízlésük Gabival.

  „Mindig is imádtam az R’n’B-t és a soult, régen is ezt hallgattuk utazás közben a gyerekekkel, ami talán később befolyásolta a zenei ízlésüket. Nagy kedvencem volt Maxwell, Seal vagy Eric Benet. Az ő dalaik most mind-mind szerepelnek az anyák napi listánkon” – tette hozzá Gabi.

  Király Viktor anyák napi Deezer listája:

  http://www.deezer.com/playlist/852499721

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon