MENÜ
 • Éden Szandra 800 ezerért árulja magát

  A Viasat3 valóságshowjában feltűnt lány korábban is botrányairól volt híres, most azonban még önmagán is túltett: bárki megvásárolhatja egy hónapra.

  Furcsa ötlettel állt elő Éden Szandra: apróhirdetésben kínálja magát. Vajon a jelenlegi gazdasági helyzet késztette az elkeseredett lépésre? A valóságshow-hős azon után, hogy ismét tökéletes formában van, úgy döntött, ezt másokkal is szívesen megosztaná. Méghozzá nem is akármilyen módon. Szandra az egyik legnagyobb ingyenes apróhirdetési portálon saját magát árulja, az alábbi szöveg kíséretében:

  „Hölgyeim és elsősorban Uraim! Én, Éden Szandra úgy döntöttünk, hogy áruba bocsájtom magam. A szerencsés »vevő« egy gyönyörű, vidám, odaadó csinibaba gazdája lehet. Havonta nyolc szabadnapot kérek csak, de szívesen elkísérlek nyaralni, ebédelni, vacsorázni, sőt az irodádban, munkahelyeden is számíthatsz rám. Az éjszakáimat ezentúl is otthon töltöm majd, hiszen a szerelmem nem eladó. Ugyanakkor kölcsönös szimpátia esetén semmi sem lehet kizárt. :) Irányár: 800 ezer forint/per hó. Rezsivel együtt :) Érdeklődni levélben”

  Éden Szandra leszögezte, hogy csak egy fogadás miatt tette fel a hirdetés, de nem bánta meg, mert jött pár kecsegtető ajánlat. Egy-kettő komolyan felkeltette az érdeklődését.

  “Az általam kikalkulált árat havi huszonkét munkanapra adtam meg. Apró-cseprő dolgokban a munkájában is szívesen besegítek a megrendelőnek, ha igényli. De ami a lényege a szolgáltatásomnak, hogy a stresszes mindennapokban legyen valaki, aki elűzi a viharfelhőket, akinek a vidámsága a környezetére is átragad. Természetesen szexualitásról szó sem lehet! Úgyhogy akinek ilyen tervei vannak, jobb, ha nem is ír. Én hiszek még a szerelemben, igaz, éppen most vagyok túl egy szakításon. De új barátnőkre, barátokra tettem szert, úgyhogy pozitívan nézek a jövőbe. Ezzel a hirdetéssel pedig semmi vesztenivalóm nincs, maximum az veszíthet, aki nem rendel meg” – mondta nevetve a valóságshow-hős.

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon