MENÜ
 • Éden Marianna hazaküldte egyik játékostársát

  Orsitól kapott erejével csapott le a veterán.

  Hétfőn Marianna és Peti, illetve Gábor és Tina párosrandijára érkezett meglepetésvendégként az Éden Hotel új szinglije. Orsi már érkezése előtt tudomást szerzett arról, hogy az első két lány közül, akikkel találkozott, az egyiket védettség formájában előnyhöz juttathatja, a másikat pedig elszakíthatja párjától. Szerdán aztán Orsi meghozta döntését: a védettséget Mariannának adta, Gábor és Tina párosát pedig szétszakította.

  11154708_1812904048933799_7191204391000102230_o

  Ma este újra összegyűltek a párok a párválasztó ceremónián, Marianna volt az egyetlen, aki biztonságban érezhette magát a fiúk mellett. Rövid beszélgetés után el is indultak a lányok, Laura kezdett, Gyulát választotta. Barbi nem cserélt, Loki mögé állt, Tina azonban kénytelen volt, visszaváltott Bencéhez. Klasszikus cserét hajtott végre Adrival, aki Gábor párja lett. Orsi indult el következőként, az egyetlen pár nélküli fiút, Petit választotta. Mariann kezében volt hát a döntést, hogy kit küld haza a lányok közül. Ő pedig végigsétált a többi pár mögött, és Gábor háta mögött állt meg, kiejtve Adriennt a játékból.

  A lány egész héten érezte veszte közeledtét, mégis sírva búcsúzott a többiektől. Sokan meglepetésként élték meg a végkifejletet. Mariann sem örült új párjának, de a játék érdekében meg kellett lépnie ezt.

  Kép: TV2

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon