MENÜ
 • Éden Hotel 2 – újabb búcsúzók

  Újabb fiú és lány hagyta el az Éden Hotelt, de a dráma nem csak ebben teljesedett ki...

  A párválasztó ceremónia nagy megkönnyebbüléssel kezdődött, hiszen Éva bejelentése szerint senki nem ajánlotta fel a párját a csábítóknak. Ezzel együtt viszont senki sem kaphat védettséget, ami már nem olyan jó hír. Az első párok Pít és Andi, Dávid és Noémi, továbbá Levente és Noémi lettek, vagyis sok meglepetést nem tartogatott a műsor. Egészen Roland húzásáig, ami “sokkot idéz elő Andi szavaival élve. Roland párja Edina lesz, Márké pedig Kíra.

  Következik Máté, akinek ügyesen kell taktikáznia Roland lépése után, végül Noémit választja. Noémi tehát döntéshelyzetbe kerül, ami nem igazán dobja fel a lány hangulatát. Következik a védett Betti, aki Márkot választja, így Kírának búcsúznia kell a műsorból. Megint.

  Most Noéminak kell választania, aki Máté mellett dönt, Dávid nagy felháborodására. Mivel a fiúk között ideiglenes szövetség volt, a dráma fokozódik. Márk távozóban megkéri Rolandot, hogy tisztázza: ő nem játszott ki senkit.

  Máté és Noémi erősebbekké váltak, Pít viszont újabb szövetségeset vesztett, igaz az események hátterét nem ismeri.

  A ceremónia után Máté megnyugszik. Azt gondolja, talán jót tesz kapcsolatuknak Edinával, ha külön lesznek. Majd Rolandnak mond köszönetet a medencénél, aki nem kertel. Tudja, hogy ki fogják beszélni, de azt azért kéri, hogy tettéért cserébe legyenek vele korrektek a többiek. Máté megígéri neki, hogy vigyázni fognak rá. Ám az Éden Hotelben semmi sem biztos. Ebben az estben sem. Roland ugyanis nem bízik meg a szavában, sőt senkiében, Pítét kivéve.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon