MENÜ
 • Dzsudzsák még nem heverte ki a szakítást?

  Ahhoz képest, hogy Zimány Linda és Dzsudzsák Balázs állatólag jó viszonyt ápolnak egymással, egy legutóbbi rendezvényen látványosan kerülték a másik társaságát.

  Zimány Linda és társai a Sugarbird új kollekcióját mutatták be csütörtök este. Ám a modelleken kívül még valaki tűnt fel a divatbemutatón, aki majdnem ugyanakkora figyelmet vonzott, mint a csinos modellek: a vendégek között ugyanis ott volt Dzsudzsák Balázs is.

  Vajon a focista még nem heverte volna ki a szakítást? Vagy csak véletlenről van szó? Annyi bizonyos, hogy mégsem ápolhatnak olyan szoros baráti kapcsolatot, melyről régebben nyilatkoztak, hiszen a budai szórakozóhelyen állandóan külön helyiségben tartózkodtak.

  Míg Linda feltűnően jól érezte magát, addig Balázs a fotósokat is elküldte, és láthatóan nem bulizni érkezett a rendezvényre. Talán távolról akarta csodálni egykori kedvesét?

  “Szerintem Balázs még nem tette túl magát Lindán, és eljött, hogy meglesse őt. Ahhoz nincsen bátorsága, hogy odamenjen hozzá” – kommentálta a történteket Linda egyik barátnője.

  A modell és Balázs kapcso­latáról azt mondják, hogy mindig amolyan se veled, se nélküled viszony volt. 2011-ben együtt voltak 10 hónapig, majd egy rövid szakítás után ismét egymás mellett döntöttek. Végül Dzsudzsák tavaly Moszkvába került játszani, és a távolságot nem bírta ki a szerelmük. Közben Lindát hírbe hozták Kedves Ferenc üzletemberrel, de a híresztelések szerint már véget is ért a románc, viszont Balázsnak a szakítás óta nincs komoly párja.

  A magánéletükről egyikük sem akart nyilatkozni.

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon