MENÜ
 • Durván kigyúrta magát a tinilány

  Annak ellenére, hogy a legtöbb tinilány vékony szeretne lenni, bizony akad, aki inkább gyarapodna. No persze nem hízni akar a fiatal lány, hanem izmait növelni. Kissé talán túlzásba is esett...

  Georgina McConell még csak most lesz 19 éves, de már most a női testépítők sztárja – írja a Daily News America. “Régen – mint a többi lány – én is vékony és karcsú akartam lenni, egyáltalán nem az edzőtermek körül forogtak a gondolataim” – kezdi biográfiájában.

  “Aztán elkezdtem lejárni és észrevettem, hogy a testem elkezd változni. Bennem volt a képesség, hogy hatalmas izmokat növesszek, ami átformálja a testem.” – folytatta. A tini először 2012-ben indult bodybuilder versenyen, amin rögtön második lett. A szaklapok hamar felfedezték, mára már több versenyt is megnyert, hatalmas tehetségnek tartják.

  Férfias izmai miatt természetesen azonnal kikezdték az internetes kommentelők, de ezzel nem foglalkozik. “Örülök neki, hogy így nézek ki. Tudom, mit csinálok, és amit csinálok, azt magamért csinálom. Szerintem az izmok nem csak a férfiaknak valók.” – védte meg magát a lány.

  Ajánló

  Újabb 50 nevet jelentett be a STRAND

  Íme a Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2020 jelöltjei

  Sziget: itt az első nyolcvan fellépő